Kunstendag voor kinderen @ Ultima Vez Studios: speelse workshop hedendaagse dans met Daniel Linehan & Anneleen Keppens / Hiatus (8-12 jaar)

Moderne dans

Choreograaf Daniel Linehan staat bekend om zijn ludieke voorstellingen waarin hij interactie tussen beweging, ritme en stem onderzoekt. Tijdens de Kunstendag voor Kinderen nodigt hij 8 tot 12 jarigen uit voor een workshop waarin ze aan de hand van speelse opdrachten en improvisatie beweging creëren. Lees meer

Choreograaf Daniel Linehan (Hiatus) staat bekend om zijn ludieke voorstellingen. In zijn creaties gaat hij steeds aan de slag vanuit het standpunt van nieuwsgierige amateur. Samen met zijn performers test hij verschillende interacties tussen dans en stem, op zoek naar ongewone combinaties, tegenstellingen en parallellen tussen teksten, bewegingen, beelden, liedjes, video’s en ritmes.
Tijdens de Kunstendag voor Kinderen nodigt hij kinderen van 8-12 jaar uit voor een workshop waarin ze aan de hand van speelse opdrachten en improvisatie beweging creëren.

Max. 20 deelnemers.

De workshop is deel van een breder programma op de Kunstendag voor Kinderen in de Ultima Vez Studios. Dansgezelschap Ultima Vez organiseert een intergenerationele dansworkshop en Peeping Tom een zang- en acteerworkshop - terwijl mama’s en papa’s kunnen genieten van taart en koffie!

Toon kaart Ultima Vez / Peeping Tom
Zwarte Vijversstraat 97
1080 Sint-Jans-Molenbeek
zo 18/11/18 van 14:45 tot 16:15
Hiatus
gratis
hi@hia-tus.org
+32 2 290 22 06
www.hia-tus.org