PIEP: Flamingo / Klankennest (6 maanden tot 2,5 jaar) - 11u (Uitverkocht!)

Tijdens de Kunstendag voor Kinderen kan je met de hele familie terecht in OPEK voor heel erg leuke theatervoorstellingen en workshops. Onder andere ook bij PIEP voor de voorstelling Flamingo. Lees meer

Ik bengel heen en weer, op één poot, ik zak in de modder, maar hervat mijn tocht in de lucht, over de oceanen. Van Frankrijk tot de Galapagos eilanden vlieg ik snel, traag en met synchrone en grote bewegingen. Een ei en nog een ei, floep, tralalajohei,…
Tijdens deze voorstelling gaan muziek, beeld en beweging in dialoog met elkaar. De allerjongsten kunnen kijken, voelen, proeven, luisteren, schilderen,… en bepalen zo mee de voorstelling.
Flamingo is een interactieve performance waarin baby’s in dialoog met een illustrator en muzikanten samen een levensgrote vogeltrek met verf en een muzikaal avontuur creëren.

Maximaal 25 deelnemende duo’s of trio’s en maximaal 2 begeleidende ouders per kind. Ook ouders hebben een ticket nodig.

Let op! Deze voorstelling is uitverkocht. Via 'reservaties' zet je je op de wachtlijst voor de voorstelling van 11u. Je wordt gecontacteerd als er tickets beschikbaar zijn. De betaling doe je de dag zelf, net voor de voorstelling start.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OPEK - Openbaar Entrepot voor de Kunsten
Vaartkom 4
3000 Leuven
zondag 18 november 2018 van 11:00 tot 11:45
OPEK
€ 5,0
goo.gl/FY8AEM