Catwalk-collage / Modemuseum Hasselt (vanaf 4 jaar)

4 +

Mode

Heb jij al eens op een echte catwalk gelopen? Tijdens Kunstendag voor Kinderen stap je letterlijk en figuurlijk in de schoenen van een model. Bij aankomst neemt een gids je gezin mee voor een flitsende mini-rondleiding achter de schermen van de modeshow. 10 minuten later is het zover: sta samen met je gezin in de spotlights voor een dynamische zwart-wit backstage-foto. Geef je foto daarna kleur met de levendige beelden van fotografe Marleen Daniëls. Je afgewerkte beeld blijft in het museum, maar belandt in je mailbox.
De activiteit is doorlopend en zonder inschrijving. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang tot het museum. Volwassenen betalen de normale inkomprijs. Lees meer

In Hasselt werken wij samen met Het Stadsmus, Villa Verbeelding, Cultuurcentrum Hasselt, Abdijsite Herkenrode, Z33, CIAP en Bibliotheek Hasselt om je een dag vol fijne activiteiten aan te bieden.

Pik op de eerste locatie een stempelkaart op en verzamel zoveel mogelijk stempels. Op elke locatie krijg je er één. Verzamel je er twee of meer? Dan maak je kans op een fijne goodiebag!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt
zondag 18 november 2018 van 14:00 tot 18:00
Modemuseum Hasselt
€ 8,0
modemuseum.educatie@hasselt.be
011 23 96 21
modemuseumhasselt.be/#/educatiefaanbod